Over QMe-in

You can make anything by writing!

Quintie in feiten:

Quintie: ‘Mijn liefde voor het schrijven van teksten begon bij mijn reis naar Malawi in 2014. Ik mocht met een klein groepje leerlingen van mijn middelbare school naar dit Afrikaanse land afreizen om twee weken ontwikkelingshulp te bieden én van de cultuur te proeven. Tijdens deze twee weken hield ik online een reisdagboek bij. Daar kreeg ik zulke leuke reacties op, dat ik dacht: Hier moet ik wat mee doen!

 

Zo gezegd, zo gedaan! In 2020 heb ik mijn BSc Communicatie- en Informatiewetenschappen afgerond, gevolgd door een MSc Communicatiewetenschap. Op dit moment ben ik werkzaam als Learning Experience Designer bij The Simulation Crew. Dát is weer een heel ander vakgebied, namelijk die van de Virtual Reality. Toch heb ik het tekstschrijven ook hier niet volledig laten varen, want bij The Simulation Crew ben ik ook verantwoordelijk voor de invulling van hun digitale kanalen.

 

Daarnaast schrijf ik ook blogs en recensies over musicals; mijn andere grote liefde. Samen met twee vriendinnen beheer ik het musicalplatform MusicalSpot. Op z’n minst elke maand kun je mij vinden in die rode pluche stoelen. Het theater is dan ook mijn tweede thuis.